KARRUECHE TRAN PRAAT OVER BREAK-UP MET CHRIS BROWN BIJ BIG BOY

Nadat het bekend werd dat Chris Brown een dochtertje heeft, gingen hij en zijn toenmalige vriendin Karrueche Tran uit elkaar. Recent ging zij langs bij Big Boy om hierover te praten.

Ze bevestigd dat ze echt 100% uit elkaar zijn en ondanks het feit dat ze met dezelfde mensen omgaan, het gelukt is om elkaar te vermijden. Maar uiteraard wordt ze nog regelmatig met hem geconfronteerd door radio en social media.

Net als de rest van de wereld kwam zij via TMZ erachter dat Chris Brown vader was! Dat was voor haar echt de laatste druppel in hun al instabiele relatie.

Verder staat ze ook nog stil bij Rihanna en dat ze geen beef met haar heeft:

 “We just dated the same guy and that’s kinda what it is. It’s always like a competition thing and they compare us, but she is Rihanna. She’s a pop star, she’s beautiful. She makes great music,     and I’m just me and I’m growing and working into myself. So you can’t really compare us. We’re completely different girls.”

Bekijk het gesprek met Big Boy hier beneden!

Related posts