ONTMOET DE VROUW MET DE GROOTSTE BILLEN VAN DE WERELD!

Wereldrecordhoudster Mikel Ruffinelli heeft officieel de grootste billen in de hele wereld en ze is er trots op!

Er is een documentaire genaamd ‘Worlds Biggest Hips’ op TLC waar zij, samen met drie andere vrouwen, de hoofdrol in speelt. Haar heupen hebben een omtrek van 2,5 meter (!!!) Dat is langer dan een babygiraf die met een lengte van 2 meter op aarde geworpen wordt.

“I love my curves, I love my hips. Men don’t fancy skinny girls, they like an hourglass figure.”

Ze geeft wel toe dat het af en toe minder is wanneer mensen naar haar staren en gemene grappen maken op straat. En dagelijkse dingen zoals door bepaalde gangen lopen of zitten op een restaurantstoel problematisch zijn maar dat mag voor haar de pret niet drukken.

[huge_it_gallery id=”61″]

Related posts