WAAROM WIJ EVA SIMONS EEN BOSS CHICK VINDEN!

Eva Simons is vandaag de dag niet meer weg te denken uit de nederlandse muziekbiz. Haar unieke sound en look zorgen ervoor dat ze altijd van het scherm af spat en ze maakt hits aan de lopende band. Maar dat is niet van de ene op de andere dag! Ze heeft keihard moeten werken en daarom vinden wij haar een boss chick!

Eva kwam in de spotlight door televisieprogramma Popstars – The Rivals waar ze in de laatste selectieronde toegevoegd werd aan de meidengroep Raffish. deze groep was net als hun naam niet echt denderend (Sorry Eva) maar was het toch de springplank voor Eva en Sharon Doorson (nog zo’n boss chick!)

Eva had zelf ook door dat Raffish het niet zou worden en verliet de groep in 2005 om alleen verder te gaan. De singer/songwriter heeft vervolgens vier jaar lang gewerkt aan haar talent en ze is altijd vastberaden doorgegaan met haar muziek.

2009 was het tijd voor haar doorbraak. Haar single ‘Silly Boy’ werd gelekt op Youtube als demo van Lady Gaga & Rihanna en wist de aandacht te trekken van het publiek EN van platenmaatschappij EMI die haar een contract aanbiedt!

En toen kwam de samenwerking met AfroJack ‘Take Over Control’. Wie kent deze track niet?!! Haar nieuwe look zorgde ervoor dat zij nog authentieker werd en haar schoonheid werd alleen maar benadrukt door haar mega hanenkam. Eerlijk niet veel mensen kunnen deze stijl rocken. Zij wel!

Ze tekent in 2012  een contract bij Interscope en scoort haar eerste nummer 1 hit in de US dance hitlijst met ‘I Dont Like You’ (weer een boss chick move!) en kort daarna  kwam ineens de monster hit ‘This Is Love’ van Wil I Am feat. Eva Simons uit! BAM! Op je beeldscherm! De teller staat inmiddels bijna op 212 miljoen views dus wereldwijde exposure heeft zij daar zeker mee gekregen!

Haar succes heeft haar veel kansen gebracht en je weet dat je een boss chick bent als je in de voorprogramma staat van Beyoncé’s wererldtournee! Eva Simons is een prachtig voorbeeld van vastberadenheid en doorzettingsvermogen en daarom zijn wij fan van haar! YEP Eva je bent een BAAS!

Check haar meest recente video voor ‘Policeman’. Deze track is een samenwerking met haar echtgenoot DJ Sidney Samson en met Konshens. Weer een heerlijk nummer!

www.evasimons.com

Related posts