DE SAMENWERKING TUSSEN DRAKE EN APPLE IS BEVESTIGD OP DE WWDC

Apple heeft hun nieuwe streaming service ‘Apple Music’ uit de doeken gedaan tijdens de Worldwide Developers Conference (WWDC) en hun samenwerking met Drake bevestigd!

Drake die volgens geruchten 19 miljoen dollar verdient aan deze samenwerking, kwam het podium op om een zegje te doen over ‘Apple Music’. Met een vintage Apple medewerkers jas aan spreekt Hij het publiek toe over de nieuwe service.

“As I’m working tirelessly on this next album, this comes at the perfect time for me. Given the great success of my last mixtape, which went directly to iTunes, I can’t wait to incorporate Apple Music and especially Connect into what I’m doing next. I’m really excited about what I’m working on.”

Ook The Weeknd en Pharrel zijn een samenwerking aangegaan met Apple. Apple Music lanceert op June 30 in US voor $9,99 per maand of  $14,99 per maand  voor een family plan. De concurrentiestrijd met Spotify en Tidal kan beginnen!

Related posts