WAT SHAZAMMEN WIJ ALLEMAAL IN NEDERLAND?

Je kent het wel, sta je in een winkel en dan hoor je een dikke track die je niet kent. En wat doe je dan? Juist Shazammen die pokoe!

De website van Shazam is ook goed te gebruiken om door muziek heen te browsen en na wat rondneuzen kwamen we lijstjes tegen met shazam gebruik per land. Gelijk even kijken wat wij Nederlanders goeie vinden klinken!

Check de tracks die in Nederland ons het meest nieuwsgierig maakte:

top 100

En wat wereldwijd de trending Hip Hop tracks zijn:

top HH

En als je benieuwd bent naar de tracks waarvan Shazam denkt te weten dat dit de hits van morgen zijn op basis van “Shazam gedrag” in Amerika dan kan je hieronder kijken. ‘Work’ van Rihanna feat. Drake staat op nummer 1, wat volgens ons terecht is!

future hits

Related posts