BIRDMAN KONDIGT NIEUWE RELEASE DATUM AAN VOOR CASH MONEY DOCUMENTAIRE

Oorspronkelijk gepland voor de komende herfst maar het lijkt erop dat Birdman’s “Before Anything Documentary” over de geschiedenis van Cash Money een nieuwe release datum heeft. Op woensdag avond, liet de Cash Money CEO een flyer op zijn Instagram zien met een nieuwe datum – 12 mei.

De documentaire die door Clifton Bell & uitvoerend producent CM CEO Birdman en zijn broer Ronald “Slim” Willilams is geregisseerd, zal debuteren op Apple Music en is voor wie het zich afvraagt, deze documentaire is niet Cash Money biopic waarover Birdman het had in april vorig jaar na het zien van het succes van de NWA biopic.

Bekijkt de trailer hieronder!

MAY 12 THE MOVIE #BEFORE ANYTHANG sound trak same day 20yrs cashmoney lifestyle

Een bericht gedeeld door Birdman5star (@birdman5star) op

Related posts