KYLIE JENNER EN TYGA ZIJN UIT ELKAAR?!

De relatie van Kylie en Tyga was al een beetje vaagjes de laatste tijd, niemand wist echt of ze nou nog samen waren of niet. Maar volgens verschillende bronnen is het nu dan echt officieel, Kylie & Tyga zijn uit elkaar.

“People” laat weten dat Kylie het zat is dat Tyga niet verantwoordelijk met geld om gaat, de Mercedes die hij Kylie gaf voor haar birthday van 250.000 is een voorbeeld. Ook verteld ze dat ze voorlopig liever solo door het leven gaat. Ook vermelden sommige bronnen dat er zeker een kans is dat de twee ooit weer bij elkaar komen.

HollywoodLife verteld dat Kylie Jenner de relatie te saai vond worden,

“They tend to take little breaks all the time and then get back together. It’s definitely possible they’ll work things out again.”

“Basically Kylie was bored with the relationship, she didn’t feel like it was going anywhere and after 18 plus months Tyga still hadn’t put a ring on it, so, you snooze, you lose. It looks like Kylie has finished with Tyga, at least for now anyway. She changes her mind like she changes her underwear though and Tyga has a habit of always managing to sneak his way back into her bed somehow.”

Related posts